Lavkarbo-eller kaloribombe?
du trenger;
-Bacon
-kylling
-rømme
-fløte
-brokkoli
-løk
-hvitløk
-snadderkrydder(jeg bruker chilli explotion og chicken and steak fra santa maria litt hvitløkspulver, salt,pepper..)
-litt av pulvere fra bretange kyllingsaus.
Dette laget jeg til 17.mai.. Med diverse jeg kom på i svingen.
Det ble riktig så godt.
-Dagen før stekte jeg ønsket mengde (ca 550gr )kylling i stekepose med hvitløkskrydder.
Dette kan gjøres samme dagen altså, men sparer tid på selskapsdagen ;)
-Stek en halv løk i strimler myke i godt smør med salt og pepper. Tilsett så toppene av en brokkoli, og stek. Sett til siden.
-Stek en pakke smårettbacon i godt smør. Tilsett en stor spiseskje rømme.
-strø over litt av bretangesauspulveres, og krydre godt med ønsket krydder.
-Hell over 4dl fløte 0g kok opp..
-Ha så oppi kyllingen og brokkoli/løk.
Kan med fordel putre en stund på LAV varme. Rør nå og da.
Sprøstek en pakke med bacon klippet i småbiter.
-Hell gryten over i en bolle og strø baconet over.
Jeg serverte med ris, jukseris, salat og ciabatta. Noe for alle ;)
Og tomt blei det, vi var seks pers.
Dette ble en innmari rotete oppskrift, sånn er det når man skal skrive på husk. Men den anbefales på det varmeste altså :)
Ha en fin kveld alle sammen :)
du trenger;
-Bacon
-kylling
-rømme
-fløte
-brokkoli
-løk
-hvitløk
-snadderkrydder(jeg bruker chilli explotion og chicken and steak fra santa maria litt hvitløkspulver, salt,pepper..)
-litt av pulvere fra bretange kyllingsaus.
Dette laget jeg til 17.mai.. Med diverse jeg kom på i svingen.
Det ble riktig så godt.
-Dagen før stekte jeg ønsket mengde (ca 550gr )kylling i stekepose med hvitløkskrydder.
Dette kan gjøres samme dagen altså, men sparer tid på selskapsdagen ;)
-Stek en halv løk i strimler myke i godt smør med salt og pepper. Tilsett så toppene av en brokkoli, og stek. Sett til siden.
-Stek en pakke smårettbacon i godt smør. Tilsett en stor spiseskje rømme.
-strø over litt av bretangesauspulveres, og krydre godt med ønsket krydder.
-Hell over 4dl fløte 0g kok opp..
-Ha så oppi kyllingen og brokkoli/løk.
Kan med fordel putre en stund på LAV varme. Rør nå og da.
Sprøstek en pakke med bacon klippet i småbiter.
-Hell gryten over i en bolle og strø baconet over.
Jeg serverte med ris, jukseris, salat og ciabatta. Noe for alle ;)
Og tomt blei det, vi var seks pers.
Dette ble en innmari rotete oppskrift, sånn er det når man skal skrive på husk. Men den anbefales på det varmeste altså :)
Ha en fin kveld alle sammen :)
mmmm- hørtes jo kjempe godt ut:) Denna skal jeg teste ut en dag :)
SvarSlettDette hørtes ikke dumt ut! Må absolutt prøves ja :)
SvarSlettØnsker deg en koselig kveld videre!
Maiaklem
Mmm..dette hørtes kjempe godt ut:) denne oppskriften skal prøves:) Takk for at du deler.)
SvarSlettKlem