tirsdag 24. mai 2011

Gjesp.

Sånn er det..Når gutta i huset bestemmer seg for å begynne dagen
før Fugelen piper sitt første pip..

Hatt venninnebesøk hele dagen, og hennes sønn som nærmer seg året. Hakket mer klåfingret enn mine barn har fått for seg :) Så dillet mitt har blitt flyttet i alle ender og rettninger gitt.
De ble til middag. Og vi har trillet tur i "blåbort været". Turen ende forøvrig med at jeg fikk dratt med meg ett nytt badebasseng hjem, og en box med mr.Freeze. Europris, hæ?!

I det hun rygget ut av innkjørselen kom det andre inn. Oldemor og Oldefar, og Bestefar på motorsykkelen sin. Vi føler det er greit for bestefar er jo tross alt akkurat tippet 40.. ;)
Storm har alltid vært skeptisk ovenfor denne Stor Harlyen til'n Bæssfar.. Men i dag ville han være med å kjøre. MEN han måtte ha rosa-hjelmen sin ja. Han fikk velge selv.. Og ja.. Hadde det vært Hello Kitty på den hadde han nok vært enda mer fornøyd. Så da tok de iaf en tur ut og inn av innkjørselen og på parkeringa.Imorgen skal bestefar ta med ordentlig hjelm, og hente Storm i barnehagen..
Gjett om han er kry? Mamma'n beroliger seg med at bestefar tross alt har kjørt sykkel i 20år, og bor bare 800m fra barnehagen..

I tillegg! Ringte det meg en dame i efta..
Hun lurte på om jeg kunne holde scrappekurs på ett kultur arangsament (feilstavet. Men hjernen er ikke helt med..) ett par mil herfra i slutten av juni. Så det må jeg vel nesten takke ja til? Hun hadde sett scrappebloggen min sa hun.. Så det blir spennende. Er ett par år siden jeg kuttet ut det nå.. Men savner det veldig å vurderer å starte igjen. Holder jo på med diverse annet i samme gate.. Vel dere får snart en innsikt i det også :)

Ha en fin kveld jenter. I kveld skal jeg ha litago melk og paradise hotel. (jess, jeg ser faktisk på det.. )

Klem

6 kommentarer:

 1. Høres ut som at dere har hatt en travel men koselig dag:) Så stas å få kjøre motorsykkel med bestefar da:) Det hender det Aleksander gjør også,og det er fortsatt stor stas..
  Ha en fiiin kveld med paradise..jeg skal se frusterte fruer:)
  Klem

  SvarSlett
 2. Høres ut som om du har hatt mer enn nok med å henge fingrene i i dag :) Kos deg i kveld!

  Klem

  SvarSlett
 3. Oioi, det må vere einkvar gutts drøm å bli henta på motorsykkel i barnehagen! Så heldig Storm er :) Og så spennande at du skal holde scrappekurs :D

  SvarSlett
 4. Heisann! Koselig at du fant turen innom bloggen min!! Fin blogg du har! Kan tenke meg at det er veldig stas å bli henta på motorsykkel ja!! :)

  SvarSlett
 5. Hei:)Og takk for koselig kommentar:)
  Stas og kjøre motorsykkel da,ser stolt ut:)
  Ha en fin dag,hilsen Anette:)

  SvarSlett
 6. Så kule bilder! Skjønner han er stolt, så jo så tøft ut!

  Ha en fin kveld! Ingen skam å se på PH, gjør det selv iblant ;-) Hehe

  SvarSlett

Tusen takk for søte kommentarer :)