Dette er hvitløkstypen. Den er kjempe god. Til alt.
Bruker den til salater, grilling. Til allslags kjøtt. Og ei spiseskje i diverse gratenger også.
Den holder seg iaf. ei uke i kjøleskapet med plast over =)
Lavkarbo variant:
-En boks sæterrømme
-En pose majones
-Presset hvitløk, mengde etter ønske. Jeg bruker 2fedd.
-Nykvernet salt og pepper
-Gressløk
-I denne har jeg også hatt litt kyllingkrydder, da den skulle brukes
Til grillet kylling :)
For en vanlig partydressing variant bruk i stedet
-En liten dæsj kethcup
-Paprika pulver
-Salt og pepper
-Litt hvitløkspulver
-Evt. litt gressløk
Om du ønsker en lettere variant bruk lettrømme og lett majo.
-En boks sæterrømme
-En pose majones
-Presset hvitløk, mengde etter ønske. Jeg bruker 2fedd.
-Nykvernet salt og pepper
-Gressløk
-I denne har jeg også hatt litt kyllingkrydder, da den skulle brukes
Til grillet kylling :)
For en vanlig partydressing variant bruk i stedet
-En liten dæsj kethcup
-Paprika pulver
-Salt og pepper
-Litt hvitløkspulver
-Evt. litt gressløk
Om du ønsker en lettere variant bruk lettrømme og lett majo.
Og dippskåla er klar til bruk.
Kjempe enkelt og veldig godt :)
Kjempe enkelt og veldig godt :)
Jeg har ikke glemt servise, har bare ikke fått somlet meg til å ta bilde enda..
Ønsker dere en kjempe fin kveld <3
Ønsker dere en kjempe fin kveld <3
mmm..hjemmelagd dressing er godt:) Og supert med oppskrift :) Skal prøve å lage begge varianter jeg:) Ha en fin kveld,søte du:)
SvarSlettKlem
Mmmm, så godt ut.
SvarSlettTakk for oppskrift.
Og de uglene under her: så søte!
:)
Hei og hopp!
SvarSlettTakk for herlig og lett oppskrift!
Den skal jeg prøve!
Klem
Takk for oppskrift, denne skal prøves! :D
SvarSlett