Bruk fantasien :)
Deilig kylling med ovenstekte poteter og hvitløksbearnaise.
Du trenger:
-1-2 fileer per pers.
-Bacon
- Fetaost med soltørkedetomater
-Hvitløkssmør
-Poteter.
-Maggi stekepose (Velg selv..Jeg laget egen hvitløksmarrinade, men de som følger med er også gode :)).
-Olje og krydder.
-En pose ferdig bearnaise, som du er like lat som jeg var i helgen ;).
-Og gjerne dampet brokkoli..(Vår var blitt dårlig..)
1) Stek kyllingen i posen.
2) Det potetene i to og pensle de med olje og krydder, legg de på en steke plate.
3)Når kyllingen går ut går potetene inn, de trenger god tid.. 180gr.
4) Mos fetaosten sammen med litt av oljen og 1ts hvitløksmør med gaffel.
5)Del kyllingen nesten gjennom, ha litt av fetablandingen i hver filee. (det skal være igjen omtrent halvparten til senere bruk).
6) Surr kyllingen inn i bacon og legg de i ildfastform.
7) Strø over resten av fetaosten.
Sett formen inn i ovenen sammen med potetene, la det hele stå i 15-20 minutter.
Imens lager du sausen, bruk hvitløssmør i stedet for vanlig, og kun melk og ikke vann..
Ferdig!
Rotete oppskrift?
Beklager det...
Men nå skal vi se film, og ha litt kjærestetid <3
Der var mobilbilde på plass også..
Håper dere har en fin kveld!
-1-2 fileer per pers.
-Bacon
- Fetaost med soltørkedetomater
-Hvitløkssmør
-Poteter.
-Maggi stekepose (Velg selv..Jeg laget egen hvitløksmarrinade, men de som følger med er også gode :)).
-Olje og krydder.
-En pose ferdig bearnaise, som du er like lat som jeg var i helgen ;).
-Og gjerne dampet brokkoli..(Vår var blitt dårlig..)
1) Stek kyllingen i posen.
2) Det potetene i to og pensle de med olje og krydder, legg de på en steke plate.
3)Når kyllingen går ut går potetene inn, de trenger god tid.. 180gr.
4) Mos fetaosten sammen med litt av oljen og 1ts hvitløksmør med gaffel.
5)Del kyllingen nesten gjennom, ha litt av fetablandingen i hver filee. (det skal være igjen omtrent halvparten til senere bruk).
6) Surr kyllingen inn i bacon og legg de i ildfastform.
7) Strø over resten av fetaosten.
Sett formen inn i ovenen sammen med potetene, la det hele stå i 15-20 minutter.
Imens lager du sausen, bruk hvitløssmør i stedet for vanlig, og kun melk og ikke vann..
Ferdig!
Rotete oppskrift?
Beklager det...
Men nå skal vi se film, og ha litt kjærestetid <3
Der var mobilbilde på plass også..
Håper dere har en fin kveld!
Mmmm...
SvarSlettTakk.
Mmm... Det så veldig godt ut Kos dere med film Klem
SvarSlettÅåå så deilig !! NamNam:)
SvarSlettYammi,dette høres godt ut:)Kos deg med film:)klem
SvarSlettDette så virkelig godt ut..
SvarSlettFlink du er :)
Klem fra Jeanette
Det hørtes fabelaktig ut! Takk for at du deler :)
SvarSlettNattinatt!
klem
Digg! Den skal prøves!
SvarSlettTakk for oppskriften! :-D
Nam, dette skal jeg prøve en dag! :D
SvarSlett